Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Ceaiuri Ceai de afin

Ceai de afin

Cumpara acest produs
Actiune: fiind bogat in principii active, taninuri, arbutina, hidrochinona, mirtilina, neomirtilina, produsul are actiune antiseptica intestinala si astringenta (datorita derivatilor polifenolici si bioflavonoidelor), bacteriostatica, usor hipoglicemianta, antidiareica, diuretica, antihelmintica.
Recomandari: ca adjuvant in afectiuni ale aparatului digestiv (enterocolita, colita de fermentatie sau de putrefactie, diaree, colibaciloza), modificand flora patogena intestinala in favoarea florei intestinale normale.
Mod de administrare: 1-2 plicuri in 250 ml apa fierbinte, timp de 5-10 minute. Infuzia neindulcita se consuma, calda sau rece, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.

Pret: 3,12 lei (25 plicuri a cate 1 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.