Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :

Colerd

Compozitie: extract de usturoi, rozmarin, propolis, excipienti.
Actiune: produsul face parte din categoria suplimentelor alimentare cu proprietati hipolipemiante si de reechilibrare a circulatiei sangvine: tonic-cardiaca si protectoare coronariana, antihipertensiva, hepatoprotectoare si imunostimulatoare, antiagreganta plachetara, fibrinolitica, protectoare a vaselor periferice, antiseptica, coleretic-colagoga, hipoglicemianta, antiinflamatorie, adaptogena.
Recomandari: produsul asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar echilibrarii dietei pentru efectele benefice de combatere a aterosclerozei, a bolilor ocluzive arteriale si a modificarilor vasculare aterosclerotice (adjuvant in regimul igieno-dietetic din tratamentul dislipidemiilor); pentru reechilibrarea starilor de dislipidemie de diferite etiologii, caracterizate prin hipercolesterolemie cu valori LDL-colesterol crescute si HDL-colesterol scazute (modificarea raportului LDL/HDL); in hipertrigliceridemie si dereglari ale concentratiei unor clase de lipoproteine serice; atenuarea actiunii nocive a unor factori de risc (hiperglicemie, hipertensiune arteriala, neutralizarea unor radicali liberi superoxidici, factori de stres, diverse noxe, radiatii etc.); cardioprotector, prevenire a reinfarctizarii; adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale moderate stadiul I-II prin actiunea asupra rezistentei vasculare, a captarii radicalilor liberi, fibrinolizei si agregarii plachetare); tonic general, imunostimulator, adaptogen; reechilibrant nervos.
Contraindicatii: sarcina si perioada de alaptare; copii pana la varsta de 7 ani; epilepsie; hepatite virale si acute; afectiuni hepatice, cardiace si renale grave decompensate; stari ocluzive intestinale ale cailor biliare si renale; persoane cu hipersensibilitate la propolis.
Precautii: pacienti cu medicatie antiplachetara si anticoagulanta; imediat dupa interventii chirurgicale; in litiaza biliara se administreaza numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului. Nu se administreaza seara inainte de culcare (poate provoca insomnii). Se administreaza in cure prelungite (3-6 luni) sau la recomandarea medicului. Se poate asocia ca supliment al dietei in tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive, antiplachetare numai la recomandarea medicului.

Pret: 14 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.