Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Hof Lipomin

Hof Lipomin

Compozitie: extract de topinambur, seminte de in, carbonat de calciu, oxid de magneziu, ulei de in, extract concentrat de usturoi, suc de praz, carbonat de potasiu si excipienti.
Topinamburul contine fitocomplexe de substante cu rol antioxidant, iar inulina din topinambur are efect in refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului digestiv si detoxifierea colonului.
Uleiul de in contine o cantitate mare de mucilagii cu efect reglator al  tranzitului intestinal. Contine acizi nesaturati de tip Omega 3 si Omega 6, cu rol binecunoscut in activitatea sistemului nervos central; contine acid oleic cu rol protector si antioxidant pentru secretia normala de testosteron, cu efect in buna functionare a prostatei.
Prazul are in compozitia sa fibre si mucilagii cu rol in mentinerea unui tranzit intestinal normal, iar alliina si allicina pe care le contine au efect antihelmintic si antibiotic; este sursa deosebita de microelemente.
Actiune: hipolipemianta, hipocolesterolemianta, de scadere a trigliceridelor serice; regleaza raportul intre colesterolul bun si rau (HDL/LDL).
Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesare echilibrarii dietei in prevenirea si combaterea aterosclerozei (inhiba ingrosarea si indurarea peretelui arterial, impiedicand reducerea progresiva a lumenului si pierderea elasticitatii vaselor arteriale); reechilibrarea starilor de dislipidemie de diferite etiologii; optimizarea nivelului colesterolului din organism; neutralizarea si captarea de radicali liberi superoxidici; inhiba reactiile de formare a grasimilor in organism si depunerea acestora.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare.
Mod de administrare: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi dupa mesele principale, sau la recomandarea medicului.
Produsul se administreaza in cure prelungite (3-6 luni) sau chiar permanent.
Produsul se poate asocia ca supliment in regimul igieno-dietetic in tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive.

Pret: 14 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.