Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sonimpex Topoloveni Magiunuri si dulceturi Dulceata de topinambur Topoloveana

Dulceata de topinambur Topoloveana

Descriere: Este o dulceata in care topinamburul se regaseste sub forma de cubulete.
Continut: topinambur, suc concentrat de mere.
Calitati nutritive: Reprezentantii Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare Bucuresti afirma despre dulceata de topinambur Topoloveana: Produsul prezinta o cantitate considerabila de fibre alimentare, atat insolubile (10,1%), cat si solubile (7,7%). Fibra solubila este reprezentata in special de inulina, considerata ingredient alimentar functional, deoarece poate modifica procesele fiziologice si biochimice din organismul uman, avand rol preventiv in aparitia unor boli si conducand la o stare de sanatate imbunatatita. Inulina are rol de agent bifidogenetic, care stimuleaza sistemul imunitar al organismului, scade nivelul de bacterii patogene in intestin, combate constipatia, scade riscul osteoporozei prin cresterea absorbtiei mineralelor (in special calciul), reduce riscul aterosclerozei prin scaderea sintezei trigliceridelor si a acizilor grasi in ficat si reducerea nivelului acestora in ser, reduce absorbtia de zahar din sange – prevenind sindromul metabolic si diabetul zaharat. Din analizele chimice efectuate, cantitatea de zaharuri din produs a fost de 61,4%, incarcatura glicemica pentru o portie de 20 g dulceata de topinambur este de 6, ceea ce reprezinta o incarcatura glicemica scazuta.

Produs disponibil in magazinele proprii Topoloveni si Topoloveana din Bucuresti (din Bd. Carol I, nr. 57 si Str. C. A. Rosetti, nr. 26), la comanda telefonica, apeland numarul de telefon 0731.144.109, dar si la comanda online la http://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-online/

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.