Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes European Horticulture Network, noua companie de Marketing & PR in horticultura

European Horticulture Network, noua companie de Marketing & PR in horticultura

Email Imprimare

A fost lansata European Horticulture Network (EHN), o noua initiativa internationala de cooperare a unor specialisti in comunicare si marketing. Impreuna, acestia formeaza o foarte eficienta retea de profesionisti cu multi ani de experienta in domeniul horticulturii. Statutul legal al acestei retele este de Societate Cooperativa Europeana, fiind infiintata oficial in data de 20 ianuarie 2015 si avand membri din 7 tari europene. Principiul este de a avea un singur agent/reprezentant in fiecare tara.

Ideea infiintarii acestei cooperari a avut la baza greutatile si problemele pe care multe companii si organizatii din horticultura le au atunci cand doresc sa faca afaceri in alte tari sau sa participe la unele evenimente de profil din alte tari (in principal, targuri si expozitii). De cele mai multe ori, nu exista suficiente informatii si cunostinte despre pietele respective, despre regulile, legislatia si obiceiurile locale, apare impedimentul limbii straine si, desigur, lipsesc contactele, care sunt atat de importante.
European Horticulture Network ofera solutii pentru toate aceste probleme, prin colaborarea directa, continua, rapida si eficienta intre membrii sai. In prima faza, reteaua are ca tinta clientii din Europa si oferirea de servicii la nivel european, insa ia in calcul ca si industria horticola de pe alte continente sa apeleze la serviciile sale. EHN a fost lansata oficial in urma cu cateva zile, printr-o conferinta de presa organizata la cel mai mare targ de profil din Europa, IPM 2015 (Essen, Germania), iar reactiile au fost foarte favorabile.

Website-ul oficial al EHN
Informatii detaliate despre European Horticulture Network sunt disponbilie pe website-ul oficial, www.hortinet.eu. Site-ul va fi dezvoltat in saptamanile viitoare si va fi actualizat in mod regulat. Tarile membre ale societatii cooperative europene sunt, in prezent, Cehia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Polonia si Romania. Fiecare tara are o pagina locala, in limba locala, care va fi actualizata de membrii locali. Filiala din Romania are deja un grup pe facebook: www.facebook.com/groups/EHN.Romania.
In Romania, EHN e reprezentata de societatea GREEENSCAPE Romania. Pentru mai multe informatii, companiile interesate din Romania ii pot contacta pe reprezentantii locali sau pe coordonatorul central, Frank van Suchtelen ( Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Cristian Anghel, Relationship Manager
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Felician Scorobete, Marketing & PR
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Tel. 0723.602.204    
www.hortinet.eu/romania-homepage
www.facebook.com/groups/EHN.Romania


www.hortinet.eu

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.