Duminica, 24 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Ofifran, mobila de care te indragostesti la prima vedere

Ofifran, mobila de care te indragostesti la prima vedere

Email Imprimare

Ultimele decenii au fost marcate de impunerea pe piata a mereu mai multor producatori si creatori de mobila din Spania, iar zona Valenciei a cunoscut in acest sens o adevarata efervescenta. Importanta lor in noul trend, in special in ceea ce priveste mobila de birou, fiind de necontestat. Pentru oricine isi petrece buna parte a timpului la birou, aspectul si confortul acestuia joaca un rol esential, reprezentand in mare masura elementul de care depinde buna lui dispozitie si bucuria muncii. Pentru a fi cu adevarat eficienti este esential ca munca sa nu fie un chin, ci o bucurie si o pasiune. Este un adevar pe care spaniolii l-au inteles demult…  Este un lucru de care Juan Franco Ruiz tine cont pentru fiecare model creat la Ofifran. Si, intr-adevar, de peste un deceniu, cei de la Ofifran reusesc sa fie in permanenta adevarati deschizatori de drumuri.

Cu ajutorul mobilei Ofifran, biroul capata o magie aparte. Simplitatea, confortul si stilul modern, ancorat mai mult in viitor decat in prezent, dau o respiratie aparte spatiului. Insufla liniste, dinamism si concentrare, adica exact ceea ce ai nevoie pentru a deveni mai creativ, mai productiv si a te putea bucura din plin de succesul pe care fiecare dintre noi ni-l dorim.
Grupul Hansen a adus acum in Romania si produsele de exceptie ale companiei spaniole Ofifran, infiintata in 1990 de catre Juan Franco Ruiz, care se bucura de o indelungata experienta in domeniu. Inregistrand o evolutie rapida, headquarter-ul sau din Valencia ocupa astazi 25.000 de metri patrati destinati serviciilor sale de top necesare realizarii designului, productiei si marketingului cu care au reusit sa cucereasca lumea celor care apreciaza calitatea. Cu o mobila de birou remarcabila, acoperind segmentul high end, Ofifran s-a impus deja printr-un design si o calitate de exceptie, fiind prezent in peste 40 de tari, din Spania pana in America, in tarile baltice sau in Kuweit. Mobila Ofifran este prezenta in cladiri oficiale, precum sedii ale Natiunilor Unite, birouri prezidentiale sau birourile a diferite personalitati din lumea intreaga.


Produsele Ofifran definesc o harta a lumii celor care pretuiesc adevarata mobila de calitate. Acum ne-am inscris si noi, gratie companiei Hansen, in lumea celor care se respecta, a celor care cunosc, au acces si pretuiesc adevarata mobila de calitate.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.