Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Distinctie si calitate in stilul Della Rovere

Distinctie si calitate in stilul Della Rovere

Email Imprimare

Rod al unei cercetari de durata, colectia de mobilier directorial Segno a brandului italian Della Rovere imbina functionalitatea si designul remarcabil prin puritatea formelor. Liniile epurate, caracteristice stilului minimalist, imprima spatiului de birou o personalitate puternica si, in acelasi timp, rafinata. Prin designul inovator si materialele de inalta calitate, colectia Segno revolutioneaza conceptul de functionalitate, punand accentul pe simplitate. Spatiul este astfel pus in slujba omului, orice exces fiind eliminat.  

Prin linia de mobilier Segno, echipa de designeri a brandului Della Rovere confirma, o data in plus, ca mobilierul aparent simplu poate fi, de fapt, extrem de sofisticat. Suprafetele sunt fine si placute la atingere, iar imbinarea dintre metalul rece si culorile calde ale lemnului creeaza senzatia de echilibru perfect.
Colectia Segno include birouri directoriale si mese de sedinta remarcabile prin simplitatea care da nastere unei geometrii riguroase. Asemenea unui obiect futurist, rod al tehnologiei de ultima generatie, colectia de mobilier Segno este o incantare pentru ochi si nu numai.
Birourile din sticla si cele din lemn sunt disponibile sub forma dreptunghiulara si ovala, pe mai multe dimensiuni. Blaturile din sticla intarita, de culoare neagra sau transparenta, au grosimea de 12 milimetri. In cazul birourilor din lemn, blaturile sunt realizate din lemn stratificat cu grosimea de 35 de milimetri, cu finisari in nuante wenge, light oak sau walnut.
Inovatia, calitatea si designul sunt atributele ce fac din mobila Della Rovere o emblema a rafinamentului si a bunului gust definitorii pentru mobilierul italian. Apreciata in peste 100 de tari din intreaga lume, compania si-a asumat misiunea de a crea spatii de lucru care sa favorizeze performanta si, in acelasi timp, bunastarea angajatilor, sub deviza Enjoy your work! Della Rovere a intrat pe piata de mobilier din Romania in 2001, produsele renumitului brand fiind importate de compania Hansen Office Design.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.