Duminica, 17 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Receptiile Informa, pentru o comunicare mai eficienta

Receptiile Informa, pentru o comunicare mai eficienta

Email Imprimare

Adevarata carte de vizita pentru orice companie care se respecta, spatiul de receptie este o investitie in imaginea pe care compania o produce in ochii celor care ii trec pragul. Reprezinta primul contact al clientilor cu institutia si are puterea de a exprima, la nivel vizual, valorile companiei. Pentru managerii care doresc sa produca o impresie durabila asupra clientilor inca de la intrarea in companie, o alegere potrivita in materie de mobilier pentru spatii de receptie o reprezinta si colectia Informa a brandului Actiu.

Creatie a designerului Marcelo Alegre, linia de mobilier Informa isi propune sa faciliteze comunicarea dintre angajati si public in spatiile de receptie. Fiind extrem de versatile, modulele se preteaza la configuratii cu forme dintre cele mai diverse, perfect adaptate la caracteristicile spatiului in care urmeaza sa fie amplasate. Datorita gamei variate de finisari, precum otel, lemn sau sticla, care permite combinarea cu alte elemente, se poate obtine foarte usor o zona de receptie originala si de inalta calitate. 
Atentia acordata de echipa Actiu celor mai mici detalii este cat se poate de elocventa in structura receptiilor Informa, prevazute cu panouri laterale menite sa impiedice privirile prea curioase ale vizitatorilor. Pe langa spatiile de receptie, linia de mobilier Informa include si mese destinate spatiilor de conferinta si de expozitie.
In cadrul companiei sale de design, Alegre industrial, Marcelo Alegre concepe produse la cele mai inalte standarde, iar misiunea pe care si-a asumat-o este aceea de a reinventa obiectele de care ne folosim zi de zi. Pentru reputatul brand spaniol Actiu, Marcelo Alegre si echipa lui au realizat, printre altele, birourile Arkitek si modelele de scaune TNK si Plek, cele din urma fiind distinse cu prestigiosul Red Dot Award in anul 2008.
In Romania, mobilierul Actiu este disponibil prin compania Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.