Sambata, 23 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Inapoi la scoala!

Inapoi la scoala!

Email Imprimare

Incepe un nou an scolar... Oare cati elevi de la noi vor avea parte de clase cu mobilier nou, de pupitre frumoase si confortabile, pe care sa le fie drag sa scrie si sa citeasca? Greu de spus... Este adevarat ca gradinitele, scolile, liceele si universitatile din Romania au, poate, alte probleme stringente de rezolvat. Exista insa si la noi institutii de invatamant care doresc sa le asigure elevilor, respectiv studentilor, o ambianta propice studiului individual si dezvoltarii abilitatilor de comunicare interpersonala, prin intermediul unui mobilier adaptat nevoilor lor. Un mobilier pe cat de functional, pe atat de placut din punct de vedere estetic.

Un exemplu este si Universitatea Spiru Haret, care se numara printre clientii companiei Hansen Office Design, importator si distribuitor in Romania al unor branduri prestigioase de mobilier. Din portofoliul Hansen Office Design face parte si Actiu, unul dintre brandurile de top care propune si mobilier pentru institutii de invatamant.
Colectia Dynamic de la Actiu cuprinde solutii complete de mobilier pentru birouri operative, sali de curs si de conferinte, dar si pentru pentru biroul de acasa. Linia ofera posibilitati multiple de configurare a spatiului, in care se pot combina birouri independente sau colective si diverse accesorii ergonomice: suport pentru unitatea centrala a calculatorului si imprimanta, suport pentru instrumentele de scris, sertare si unitati mobile de depozitare.
Marele avantaj al colectiei Dynamic este verticalitatea, adica posibilitatea de a aseza cartile, dosarele si alte documente pe care le dorim mereu la indemana pe rafturi suprapuse, de inaltime variabila, in functie de nevoile de la un anumit moment. Pentru a raspunde cat mai bine caracteristicilor unui spatiu de servicii clienti, zonelor business sau spatiului de lucru de acasa, birourile Dynamic pot fi prevazute cu un panou despartitor in partea frontala (modesty panel), pentru a asigura intimitatea si confortul celui care lucreaza la birou.
In ceea ce priveste biroul de acasa, colectia Dynamic propune solutii de mobilier compact, care se integreaza perfect in camera adolescentului, de exemplu. Lipsa de spatiu nu va mai fi o problema, pentru ca birourile Dynamic sunt riguros compartimentate. Fiecare coltisor este valorificat la maximum: caiete, foi, dosare, carti, cd-uri, toate au locul lor bine delimitat, iar dispozitivele electronice (monitor, tastatura, unitate centrala, imprimanta, scanner etc.) pot fi amplasate grupat, pentru a nu incomoda utilizatorul. Cablurile inestetice nu vor mai fi o bataie de cap, dat fiind ca picioarele birourilor sunt prevazute cu mai multe clipsuri de fixare a firelor electrice.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.