Sambata, 23 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Dinamism si functionalitate

Dinamism si functionalitate

Email Imprimare

Cunoastem cu totii celebrul aforism Daca nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte. Astazi, am putea spune ca este valabil si in cazul relatiei om-mobilier. De ce? Pentru ca mobilierul modern vine in intampinarea nevoilor noastre... Ca sa fii mereu in pas cu timpul, trebuie sa fii dinamic. In societatea actuala, in care se pune atat de mult accent pe performanta si viteza (mai exact pe performanta in viteza), dinamismul este o caracteristica fundamentala nu doar pentru noi, ci si pentru obiectele care ne inconjoara. Exemplul cel mai elocvent il constituie chiar mobilierul de birou, in special unitatile de depozitare de tipul dulapuri (simple si multifunctionale) si casetiere.
Ca sa fie usor accesibile si mereu la indemana, aceste piese de mobilier sunt prevazute cu role, imbinand designul atractiv cu functionalitatea. Un astfel de sistem de unitati de depozitare, modular, mobil si polivalent, este si On Time, de la Actiu. O colectie cu un un nume predestinat, ce reuneste piese de mobilier concepute special pentru a oferi solutii ingenioase la problema reprezentata de depozitarea tuturor obiectelor de care avem nevoie zi de zi la birou. Datorita dimensiunilor lor compacte, dulapurile On Time sunt ideale pentru toti cei care isi doresc o unitate de depozitare independenta, care sa nu fie un obstacol, ci o solutie eficienta de organizare a spatiului de lucru. In sertarul de deasupra va puteti aseza obiectele personale, iar in compartimentul de dedesubt – dosarele, cartile, agendele. Documentele de valoare vor fi mereu in deplina siguranta, pentru ca dulapurile On Time sunt prevazute cu cheie. Unitatile de depozitare On Time se transforma astfel intr-un veritabil birou, dinamic, flexibil si versatil.
Cu On Time, mai putin inseamna mai mult: un singur modul va ajuta sa transformati radical spatiul de lucru, oricat de mic ar fi acesta, oferindu-va acces in orice moment la dosare, carti, arhive, instrumente de scris si chiar la corespondenta (dulapurile multifunctionale On Time fiind prevazute si cu un compartiment special conceput in acest scop). In plus, piesele de mobilier On Time sunt dotate cu agatatoare pentru haine si suport pentru servieta.
Prin studierea prezentului si anticiparea viitorului, Actiu aduce un suflu nou in industria de profil si propune un nou mod de a concepe business-ul si responsabilitatea sociala. Datorita investitiilor in cercetare si dezvoltare, Actiu creeaza piese de mobilier care se numara astazi printre cele mai eficiente si mai confortabile de pe piata. De excelenta designului si a ergonomiei mobilierului Actiu va puteti convinge chiar dumneavoastra, pentru ca piesele renumitului brand spaniol sunt importate in Romania de compania Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.