Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Birou cu parfum de "altfel"!

Birou cu parfum de "altfel"!

Email Imprimare

Cu siguranta, cunoasteti faptul ca orice persoana detine un anume parfum si acea aroma o reprezinta in totalitate. La fel se intampla si cu spatiul vostru de lucru, care are cu certitudine un anume miros. V-ati gandit vreodata ce fel de parfum se poarta in biroul vostru? Poate fi un parfum de relaxare, de stres, de prietenie, de natural si de natura sau parfumuri proprii de papetarie, tutun sau arome feminine sau masculine.

Ce rol are acest parfum in biroul vostru? Simplu: ofera tot ceea ce trebuie sa deduci dintr-un astfel de spatiu. Ceea ce dorim de fapt sa evidentiem este unicitatea cu care suntem inzestrati si pana la urma voi decideti ce aroma ar trebui sa poarte spatiul de lucru. Laitmotivul acestui material ar suna: Indrazneste sa fii creativ in biroul tau. Creativitatea ne scoate din anonimat pe noi ca oameni, dar si pe spatiile ambientale si de aceea un design interior inedit va atrage tot timpul idei inedite si oameni valorosi care sa contribuie la prosperitatea firmei.
Specialistii forFITOUT vin in ajutorul vostru cu idei unicat, departe de standardizarea existentei si aproape de lucrurile "altfel" pe care le puteti realiza.
1. Luminile neon fac parte acum din domeniul trecutului, iar atentia se indreapta catre diverse surse de lumina, care sa va satisfaca nevoile, iar pozitionarea desk-ului langa o fereastra ar fi cel mai indicat.
2. Personalizeaza-ti spatiul de lucru cu elemente care sa te inspire si sa te motiveze in jobul tau.
3. Amplasarea unei table negre in zona mesei pe care sa se poata desena.
4. O masa de tenis, ping-pong, darts.
5. Inserarea unui acvariu in spatiul de lucru.
6. O zona de PC-games.
7. Un spatiu care sa imite un colt din natura, in care sa fie incluse niste leagane sau niste hamace
8. Un spatiu care sa semene cu o zona de cinematograf in care sa fie incluse niste proiectoare, iar angajatii sa se poata relaxa uitandu-se la filmul preferat.
9. Scaune cu functii de masaj intr-o arie linistita si izolata fonic etc.
Ideile vin in functie de profilul companiei, bugetul alocat, dar si unghiul de abordare al office designului.
Spatiile de relaxare sunt potrivite pentru persoanele care isi petrec cea mai mare parte a zilei acolo si au nevoie de momente de respiro, socializare, pauza, detasare sau pur si simplu o evadare din task-urile existente.
Mai multe detalii despre forFITOUT si despre produsele si serviciile companiei gasiti pe forfitout.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.