Miercuri, 25 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs cu premii Avon - 25 august - 7 septembrie 2011

Concurs cu premii Avon - 25 august - 7 septembrie 2011

Email Imprimare

Ne place sa fim frumoase, sa fim apreciate si admirate. Pentru asta, investim timp, energie, bani. Dar in ce masura o facem doar pentru ceilalti? Si in ce masura o facem pentru noi insine, pentru a ne simti bine in propria piele, atunci cand ne uitam in oglinda? Nu e oare si o mica placere relaxanta?  Cat, cine si cum conteaza in acest caz?

Asteptam parerile dumneavoastra pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar pe cele mai interesante 5 opinii le vom premia cu produse Avon (o vopsea pentru par nuanta castaniu si un sampon pentru par vopsit).


www.avoncosmetics.ro


Castigatori:
Mihaela Baciu
Mihaela Butnaru
Daniela Leonte
Rodica Puscasu
Denisa Radulescu


Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07 0787.88.46.05.

Precizam ca revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (11)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.