Luni, 3 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Echipa si contact

Echipa si contact

Email Imprimare

Echipa DACIC COOL

DACIC COOL este un concept ce plutea in necuprinsul timpului, asteptand sa prinda viata. In cele din urma, mai multi daci, foarte cool, s-au adunat la fel precum razele soarelui in roua diminetii si vechile cautari au inceput sa prinda contur. Este o echipa ce spera sa va convinga si sa creasca cu ajutorul si cu participarea dumneavoastra, intr-un univers comun, in care sa ne gasim cu totii impreuna, mai liberi, mai bogati, mai increzatori si niciodata singuri.

Cecilia Caragea este omul care vrea si, in primul rand, care stie ce vrea. Este motorul care impinge lucrurile inainte, este adevarata sursa de dinamism, de energie si de optimism.
Valentin Dumitrescu are capacitatea de a se entuziasma, de a cauta solutii si, in final, de a asigura cadrul informatic in care lucrurile pot prinde viata.
Anne-Marie Moise este omul care face ca lucrurile sa se intample. Este nodul gordian in care se aduna zarile pentru a se aseza mai apoi in forma lor proprie.
Cristian Tranulea este informaticianul pentru care nu exista nu se poate, caruia ii place sa scruteze viitorul si sa se indrepte plin de cutezanta spre el.
Oana-Ilinca Moldoveanu este condeiul neobosit care ne incanta cu textele sale. Este un centru de cristalizare langa care se vor aduna mereu mai multe condeie Dacic Cool.
Viorica Dumitrenco este omul care da culoare si precizie fiecarei asezari in pagina. Inspiratie, atentie si acel atat de necesar respect fata de limba stramoseasca sunt doar cateva dintre dezideratele de care avem atata nevoie.Marina Dinescu este omul atent la mesajele cititorilor si colaboratorilor Dacic Cool, care da viata unei comunicari prompte si clare, astfel incat comunitatea noastra nu conteneste sa creasca, atat ca numar, cat si ca incredere.Catalin Ovreiu, aidoma vulturului, scruteaza in permanenta zarile, el este ochiul magic care da viata cuvintelor cu inedite imagini de prin lume adunate si pentru dumneavoastra selectate. Speram sa ni se alature mereu mai multi vulturi Dacic Cool.Felician Scorobete este privirea iscoditoare ce cauta sa surprinda schimbarile campului baric, este scannerul mereu atent, ce cauta sa surprinda lumea in prefacerea ei.
Sfatuitorul de Taina este omul din umbra, care nu se vede, dar care, la fel precum vantul, induce, agita, calmeaza si moduleaza valurile ce dau contur apei.
Puteti sa ne contactati la
adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
sau la numarul de telefon: 021.225.05.07


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy