Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Ziua... reginelor

Ziua... reginelor

Email Imprimare

Parca avem din ce in ce mai multe pe cap, parca nu ne mai ajunge timpul deloc. Casa, birou, gestionarea micilor si marilor proiecte de familie sau de serviciu, curatenie, copii, cumparaturi, bani, concediu... Da, parca pana si planificarea concediului a devenit o sarcina prea grea... Verifica ofertele, aloca bugetul, tine-te de ceea ce ti-ai propus, iar odata ajuns acolo  - pana sa te destresezi - s-a si terminat... Si o iei de la inceput cu toate cele... Destul de complicat, nu-i asa?! De unde sa mai ai timp sa te ocupi un pic si de tine, sa te linistesti, sa respiri adanc, sa-ti golesti mintea de atatea probleme, sa-ti dai cu o crema, sa te lasi mangaiata de razele soarelui, sa te rasfeti cu un ceai...
Numai ca ieri dupa-amiaza am reusit sa facem asta! La noua noastra intalnire Dacic Cool, ne-am luat ragazul... sa fim niste regine! Ne-am rasfatat cu o masca cu laptisor de matca, am savurat un ceai si am povestit ca intre prietene. Dupa ce ne-am terminat programul de la serviciu, ne-am dat intalnire la Ceainaria Rendez-Vous Floreasca si ne-am rasfatat facandu-ne cate o masca cu laptisor de matca Apiland.

De multe ori, ne-am gandit ca ne-am dori sa incercam un lucru nou - precum o masca cu laptisor de matca, dar sincer am tot amanat momentul. Insa ieri dupa-amiaza, dupa programul de lucru, ne-am dat intalnire la o cana cu ceai si ne-am rasfatat cu o masca cu laotisor de matca. Impreuna. Ne-am simtiti bine discutand la un ceai si incercat ceva nou. Mai mult, vazand cat de bine se simte tenul nostru dupa un asemenea tratament regal ne-am promis noua insine sa nu mai amanam masca saptamanala de frumusete, cu laptisor de matca Apiland. Ne-am hotarat sa incercam retetele recomandate pe prospectele care insotesc cutiile cu laptisor de matca Apiland, dar si alte combinatii, pe care sa ni le impartasim unele altora la urmatoarea noastra intalnire.

Pentru ca vrem sa fim frumoase ca niste regine, pentru ca vrem sa ne simtim bine in pielea noastra si sa nu ne neglijam chiar daca avem multe pe cap, ne-am hotarat sa ne mai intalnim la o cana cu ceai si sa invata impreuna lucruri care ne sunt extrem de utile si care ne ajuta extrem de mult ca sa evoluam asa cum ne dorim.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy