Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Tinerete, sanatate, frumusete, cu produse apicole crude Apiland

Tinerete, sanatate, frumusete, cu produse apicole crude Apiland

Email Imprimare

Ieri dupa-amiaza a avut loc o noua intalnire Dacic Cool, in cadrul careia am testat si am degustat produse apicole crude Apiland de foarte buna calitate. Ne-am bucurat mult sa vedem ca numarul participantilor a fost foarte mare, ceea ce inseamna ca evenimentele noastre sunt interesante si instructive.
Fiind vorba despre produsele apicole, care sunt tot mai cautate, nici nu e de mirare ca oamenii sunt interesati, caci ele sunt utile atat in cosmetica, cat si ca suplimente alimentare sanatoase. Pana la urma, cine n-ar fi curios sa afle cum isi poate pastra sau redobandi tineretea, atat la nivel psihic, cat si fizic sau cum isi poate infrumuseta tenul?

Cei care au participat la intalnirea Dacic Cool de ieri au avut ocazia sa afle o multime de lucruri despre produsele stupului - miere cruda, laptisor de matca pur, polen crud etc. Unul dintre lucrurile foarte interesante legate de laptisorul de matca, pe care multa lume inca nu le stie, este ca acest produs unic al stupului este deosebit de util pentru memorie, pentru concentrarea intelectuala si psihica, precum si pentru rezistenta la stres. Prin urmare, laptisorul de matca este un ingredient recomandat celor care au o activitate intelectuala intensa, de exemplu studentilor in perioadele cu examene, in sesiuni. In plus, acest aliment-minune ne ajuta sa rezistam stresului de zi cu zi si sa ne construim o cariera in domenii care ne solicita foarte mult (si) la nivel mental, de exemplu atunci cand ajungem in pozitii de mare responsabilitate si trebuie sa luam, zi de zi, decizii importante.
Proprietatile unice ale laptisorului de matca (hrana exclusiva a reginei stupului de albine) se datoreaza unor compusi speciali pe care ii contine. Unul dintre ei este acetilcolina, un neurotransmitator care actioneaza atat la nivelul sistemului nervos central, cat si la nivelul sistemului nervos periferic. In plus, laptisorul de matca ajuta la nasterea unor noi neuroni, dupa cum a relevat un studiu stiintific desfasurat de curand in Japonia.
Polenul, unul dintre cele mai pure si mai complete alimente, un adevarat miracol al naturii, iar polenul crud, care este congelat imediat dupa recoltare si pastrat ca atare, contine toti micronutrientii atat de importanti pentru sanatatea noastra, care lipsesc din alimentele moderne rafinate si supraprocesate. El contine toate mineralele prezente in organismul nostru, dar si majoritatea vitaminelor, si principalele enzime si proenzime, alaturi de multe alte elemente active, vitale pentru sanatatea noastra.
Ne-am bucurat ca la intalnirea Dacic Cool de ieri au participat o multime de tineri, care au avut ocazia sa testeze si sa afle beneficiile produselor apicole crude pentru sanatate si frumusete! Ii asteptam si la intalnirile viitoare, care vor avea teme cel putin la fel de incitante.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy