Joi, 29 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Mag-anghinar

Mag-anghinar

Cumpara acest produs
Compozitie: extract uscat de anghinare imbogatit cu saruri organice de magneziu usor asimilabile prin complexarea principiilor active si excipienti.
Actiune: colagogo-coleretica (creste secretia biliara si modifica in mod calitativ compozitia bilei); diuretica (creste volumul de urina, duce la eliminarea ureei si a substantelor azotate toxice); metabolica (stimuleaza metabolismul glucidic cu efect favorabil in cazurile de diabet); influenteaza favorabil metabolismul colesterolului; detoxifianta si antialergica (stimuleaza functia antitoxica a ficatului si amelioreaza starile alergice); corecteaza carentele organice de magneziu.
Recomandari: asigura aportul de substante bioactive pentru suplimentarea dietei in toate cazurile in care este nevoie de stimularea fluxul biliar si a diurezei; pentru a influenta favorabil metabolismul colesterolului; in disfunctii hepatobiliare (hepatite subacute si cronice de orice etiologie, insuficienta biliara), colecistite subacute si cronice, angiocolite, dischinezii biliare; pentru combaterea tulburarilor functionale si metabolice, consecinte ale suferintei cronice a tractului digestiv; adjuvant in tratamentul bolilor de stomac si intestinale, a dismicrobismului intestinal cu fermentatie excesiva si meteorism, enterite, enterocolite spastice, crampe, indigestii acute si hemoroizi; in stari anafilactice, urticarie, prurit, dermatite alergice, alergii alimentare si orice alte manifestari alergice pe fond hepatic; stari migrenoase; carente organice de magneziu, atonii si crampe musculare, spasmofilie, adjuvant in consolidarea tratamentului unor afectiuni cardiace.
Contraindicatii: boli acute hepatice si biliare; crize de calculoza biliara si renala; insuficienta hepatica acuta; stari de hipermagneziemie de diferite cauze (rabdomioliza, insuficienta suprarenaliana, hipercalcemie hipocalciurica benigna familiala, insuficienta renala terminala); la copii sub 3 ani.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare.
Mod de administrare:
Adulti: 2-3 comprimate de 3 ori pe zi, cu 10-15 minute inainte de masa sau la recomandarea medicului.
Copii intre 3-7 ani: 1/2 comprimat, de 3 ori pe zi, cu 10-15 minute inainte de masa sau la recomandarea medicului.
Copii intre 7-10 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 10-15 minute inainte de masa sau la recomandarea medicului.
Copii intre 10-15 ani: jumatate din doza adultului, cu 10-15 minute inainte de masa sau la recomandarea medicului.

Pret: 9,67 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.