Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Licoprostat Plus

Licoprostat Plus

Cumpara acest produs
Compozitie: ulei de catina, ulei de in, lecitina, gluconat de zinc si excipienti.
Actiune: asigura sanatatea si integritatea morfo-functionala a prostatei; are efect protector impotriva aparitiei cancerului de colon; de stimulare a sistemului imun si cresterea rezistentei organismului fata de infectii intercurente, infectii respiratorii si urinare; de asemenea prezinta actiune antiinflamatorie, vitaminizanta, antioxidanta (reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi).
Recomandari: supliment alimentar cu proprietati complexe recomandat pentru prevenirea riscului aparitiei hipertrofiei benigne de prostata; este benefic in dieta persoanelor cu manifestari determinate de hipertrofia benigna de prostata (urinari frecvente, mai ales in timpul noptii, senzatia de urinare incompleta, mictiune dureroasa), prostatite, adenom benign de prostata, adenocarcinom de prostata cu si fara tratament conventional (efectul anticancerigen al licopenului).
Mod de administrare: 2 capsule acoperite de  2-3 ori pe zi (preferabil imediat dupa mesele principale) sau la recomandarea medicului, in functie de bolile asociate.
Administrarea produsului este de lunga durata (minim 3 luni) sau dupa recomandarea medicului.
In functie de stadiul afectiunii se pot recomanda si cure prelungite.

Pret: 23,81 lei (60 capsule moi). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.