Marti, 20 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Unde sunt banii tai?

Unde sunt banii tai?

Email Imprimare

Unde sunt banii tai? - este o intrebare care s-a repetat de milioane de ori. Desi raspunsul il gasesti la tot pasul...

Dupa ani de zile de excavare a orasului, gropile sunt mai frecvente ca oricand. In carosabil sau pe trotuare. Diferenta este doar ca acum ele troneaza langa borduri de granit montate aiurea si se deschid intr-un asfalt proaspat turnat. Oricum sunt la fel de eficiente..., daca nu esti atent. E foarte simplu, daca nu esti atent si calci in ele, poti sa-ti rupi un picior sau o mana, daca nu ai ghinionul sa o patesti mai rau. In rest, sunt ideale gropi de gunoi. Daca nu se milostiveste nimeni sa le umple cu pamant, beton si asfalt, macar se mai gaseste cate un binevoitor sa le umple cu resturi si gunoaiele ce-i stau la indemana.
Ar fi interesant de facut un inventar al acestor gropi, dar si al sumelor alocate pentru schimbarea gropilor vechi cu cele noi. Cu toate ca sunt atat de multe, cred ca am ajunge la o suma astronomica per groapa. (Daniel Popovici)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.