Marti, 20 Aug

Ultimele Titluri :

Halta Blejoi

Email Imprimare

Garile si haltele noastre se mandreau, multe dintre ele, cu arhitectura lor sau cu personalitati de seama care au pasit in lume de pe umilul lor peron, precum Nicolae Titulescu. Odata cu tranzitia, se pare ca CFR-ul s-a specializat mai degraba in organizarea marilor spectacole cu deraieri si ciocniri de trenuri. Din fericire, nu foarte spectaculoase totusi, pentru ca oricum trenurile noastre nu reusesc sa alerge decat cu viteza melcului...

Astazi, multe dintre garile ce altadata se mandreau cu arhitectura lor se rusineaza in dosul fatadelor mancate de cancerul descompunerii si multe dintre umilele noastre halte au primit alte destinatii. Unele dintre ele au fost cuprinse de spiritul spectacolului... Un exemplu in acest sens il reprezinta si Halta Blejoi, din imediata vecinatate a Ploiestiului, halta pe langa care trec toti bucurestenii care aleg sa mearga in week-end la munte cu masina, pe varianta Cheia.
Cum, la noi, politica oricum nu e altceva decat un spectacol ce incearca sa reduca la tacere marea criza a tranzitiei, Halta Blejoi face acum si ea parte din acest spectacol... Ca atare, felicitari administratorilor Haltei Blejoi! La ce ar putea folosi mai bine o gara sau o halta?! Politicul invinge peste tot si nu iarta nimic... Iar pe noi sa ne ierte Dumnezeu si sa ne aiba in paza Lui, ca nu stim ce facem. (Ion Gorun)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.