Marti, 20 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Iulie, luna lui cuptor...

Iulie, luna lui cuptor...

Email Imprimare

Iulie, luna lui cuptor, asa se numeste, dar iata ca uneori natura se razbuna pe noi, daca putem spune acest lucru. Caldura si ploile, vijeliile, viiturile ne-au dat lectii de-a lungul timpului si ne dau si astazi, dar noi nu le bagam in seama. Copacii, padurea nu mai sunt asa cum ii stim. Odinioara, totul era plin de verde, de frumos si respiram in voie.

Astazi, doar praful, mirosurile de la carburant si aerul statut, irespirabil, te fac sa tanjesti dupa un pic de curat, ozonat, verde, in care plamanii tai sa-ti multumeasca pentru ca le dai ceea ce trebuie. Pacat ca nu avem puterea sa spunem NU taierilor de copaci, sa fim mai fermi, mai responsabili cu toate, de la curatenie pana la a planta un copac. Dar poate in viitorul apropiat vom deschide mai bine ochii si vom face ceea ce trebuie inainte de a fi prea tarziu. Natura ne va multumi, noi ei si ea noua si lunile isi vor pastra cu adevarat denumirea. (Gabriela Rotaru)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.