Luni, 17 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Domeniul ecologic din Iacobeni

Domeniul ecologic din Iacobeni

Email Imprimare

La poalele muntilor Casin (Kaszon), pe versantul vestic, transilvanean, se afla un sat desprins parca din povestile copilariei. Autentic rural, specific secuiesc, intins intre doua vai si strabatut de raul Casin, satul Iacobeni si-a pastrat nealterat farmecul, ajutat de un cadru natural impresionant. In acest peisaj de poveste se afla un domeniu ce duce cu gandul la fermele din Elvetia sau Austria.

Traditionalul si modernitatea s-au impletit in cel mai fericit mod, rezultand astfel o proprietate care cuprinde, pe cele 3,17 ha teren, case traditionale restaurate si altele de factura recenta, grajduri in aceleasi doua tipologii, o cabana suspendata care face deliciul copiilor, foisor cu cuptor de caramida si gratar, fantana arhaica, sera in care se cultiva legume bio, gradina de zarzavaturi si multe altele. Tot domeniul beneficiaza de utilitati moderne, totul este facut de calitate, cu foarte mult bun gust si o dragoste evidenta fata de loc.
Trecand podetul de peste paraul ce strabate curtea, afluent al Casinului, urci pe dealul de peste 2 ha, parte din proprietate, si o priveliste de poveste ti se desfasoara in fata ochilor. In zare, la nici 3 km distanta, poti vedea muntii si rezervatia naturala in care se afla un alt domeniu rupt din rai, Veresszek.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.