Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Aprecieri pentru domnul Arafat

Aprecieri pentru domnul Arafat

Email Imprimare

Am fost surprins cand am vazut cum un presedinte poate aproba o asemenea lege, o asemenea mizerie, precum proiectul de lege a sanatatii. El a crezut ca face din SMURD firma de taxi? Adica sa fie SMURD-ul privat, dar sa fie echipat cu personalul statului? Deci SMURD-ul sa fie asa, un fel de taxi? Cum se poate asa ceva? Nu am fost deloc surprins de decizia lui Arafat, si eu as fi facut la fel daca eram in locul lui, demisionam, ca doar nu as accepta sa-si bata joc cineva de munca mea de-o viata.

La fel as fi facut si eu! Insa recunosc ca m-a cam pus pe ganduri, intrebandu-ma unde vom ajunge cu sistemul sanitar fara Arafat sau fara SMURD. Doamne, ce m-am bucurat cand am vazut ca Arafat a revenit la vechiul post si si-a reluat activitatea! Acum zau, s-a gandit macar o clipa Basescu la cate vieti a salvat Arafat sau SMURD? Sigur, nu. Asa este aici in tara noastra, cand cineva incearca sa faca ceva pentru binele tarii, Parlamentul il da jos, daca face ceva nebenefic, atunci imediat il sustine. Am ajuns de rasul lumii. Si ne intrebam de ce ne merge asa de rau in tara. Acum au vazut toti romanii de ce. Parerea mea e ca Basescu ar trebui sa-si dea demisia. (Vasile Draghita)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.