Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Biserica, un sprijin mental

Biserica, un sprijin mental

Email Imprimare

Personal cred ca Biserica a fost mereu alaturi de oamenii simpli in momentele grele, inca din cele mai vechi timpuri. Romanii au gasit in Biserica un sprijin mental, s-au indreptat mereu catre religie atunci cand celelalte cai nu duceau spre ceva mai bun. Legat de Armata, nu stiu ce sa spun, probabil si aici intervine mecanismul acesta al mentalitatii poporului - Armata vine din popor, e vorba de copiii tarii care lupta pentru acest neam. Am putea spune la fel de multe lucruri bune si despre Justitie, dar noi ne simtim mereu neindreptatiti de aceasta institutie pentru ca avem permanenta impresie ca suntem "furati".

La cate situatii de acest fel am fost supusi nici nu e de mirare ca nu suntem prea increzatori in Justitie. Ceilalti europeni pun mai mare pret pe Justitie deoarece cred ca si educatia lor a pus accentul pe dezvoltarea si promovarea acestor institutii. Pentru Romania, Biserica si Armata vor avea un rol important intotdeauna, pentru ca fac parte din sistemul nostru de valori dezvoltat de timpuriu. Despre Justitie insa, cu totii am invatat ca e oarba. (Liana Luncean, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.