Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Manuale si... manual

Manuale si... manual

Email Imprimare

Ca si cum nivelul invatamantului nu e deja la calcaiul broastei, elevii invata dupa manuale scoase in familie de diversi insi care nici macar nu au gradele didactice specificate, existente sau de insi care se pricep la toate, scotand manuale din orice domeniu! Poate profesorasii si invatatorii care tipa ca nu le ajung bani la fiecare inceput de an scolar ne lamuresc cum e cu manualele din care invata. Sunt ele cele mai bune dintre cele mai proaste sau se primeste comision daca predai dupa ele?! Cum naiba se intampla asa ceva si cum ajung niste insi care nu au nici macar specificate calitatile didactice sa scoata manuale pe banda rulanta? Avem genii printre noi?!
Ca exemplu: o anume Cleopatra Mihailescu semneaza cel putin manual de stiinte ale naturii, de istorie, de limba si literatura romana, la clasa a IV-a si manuale de cunoasterea mediului si limba si literatura romana la clasa a II-a, iar la clasa a II-a o intreaga familie scoate un manual de matematica, prin Viorica, Dumitru si Cristian George Paraiala!
Intr-o reclama TV, niste vedete ale unui post de partid si de stiri se recomanda… profesori, la o scoala de calificare de 3 luni si 1.500 de euro, cu pretentii de academie! Desigur, fara sa se prezinte pe site daca respectivii au vreo calitate in a fi profesori, daca Ministerul Educatiei recunoaste asa-zisa scoala si fara sa se explice daca Ministerul Muncii recunoaste asa-zisa calificare pentru ocupatii (redactor, reporter, cititor de prompter s.a.m.d.) pentru care COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) prevede studii superioare! (Florentin Deac, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.