Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Am bani, deci exist!

Am bani, deci exist!

Email Imprimare

In ziua de azi nu conteaza cine esti, cum esti, atata timp cat ai bani. Banii vorbesc! Si ce povesti frumoase spun! Povestile minciunii. Traim intr-o tara in care banii pot cumpara totul. Atata timp cat ai bani, ai prieteni, ai faima, esti considerat "cineva". Deranjant, nu? Mai ales ca sunt atatia oameni saraci, dar cu sufletul mare, care din putinul lor dau si celor din jurul lor, insa acest gest nu este remarcat de nimeni. Poti fi oricat de bun, daca nu ai bani, esti nimeni.

Aceste hartii, numite bani, daca nu ar fi fost, lumea ar fi fost mai buna, mai sigura, mai corecta. Caci totul se intampla din cauza lor. Din lipsa acestora se fac crime, apar hoti de tot felul, inselatorii... etc. Din cauza lor, cand sunt multi, oamenii isi inchid ochii, lasand in urma tot ce ar trebui rezolvat. Oricum ar fi, banii au puterea absoluta. Nu ai bani, nu existi! (Vasile Draghita, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.