Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Promovarea turismului romanesc a apus

Promovarea turismului romanesc a apus

Email Imprimare

A trecut si iarna, zapada s-a topit incet, incet si nu am reusit sa profitam de ea. Ma refer din punctul de vedere al turismului romanesc, care nu a fost promovat deloc in aceasta scurta iarna. Avem atatea partii de schi si numeroase statiuni montane, dar degeaba, daca nu stim sa profitam (in sensul bun) de ele. Publicitatea din turismul romanesc lasa de dorit sau cel putin asta am constatat eu in acest an.

La partiile de schi si in statiunile montane vin an de an aceiasi turisti care s-au familiarizat cu aceste locuri. Restul... nici nu stiu de ele, nu aveau de unde sa auda de locurile superbe din Romania. Daca nu se investesc bani in promovarea turismului romanesc, in publicitate, nu reusim deloc sa ne afirmam si sa ne mentinem pe linia de plutire, cum se spune. Romania chiar are ce arata, chiar avem zone montane frumoase, dar le tinem ascunse doar pentru noi. Egoismul asta e distrugator pentru turism. (Vasile Draghita, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.