Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Ce sa facem contra asteniei de primavara

Ce sa facem contra asteniei de primavara

Email Imprimare

A venit incet, incet primavara mult-asteptata. Si ce ne aduce aceasta primavara din punct de vedere medical? Asa-numita astenie de primavara. Aceasta astenie se manifesta la tot mai multi romani si nu numai. Cu trecerea de la un anotimp la altul, corpul nostru sufera anumite modificari. Eu am inceput sa simt deja o oboseala nejustificata, lipsa poftei de mancare, lipsa poftei de viata, o plictiseala generala si o stare generala mai rea ca de obicei. Uneori, parca nu am putere. Asa ca m-am dus la un consult medical si mi s-a pus acest diagnostic de astenie de primavara.

Am inceput cu niste vitamine si sper sa ma ajute. Caci corpul are nevoie de vitamine suplimentare in aceasta perioada. Consum multe fructe si legume si, bineinteles, multe lichide pentru o hidratare mai buna. Si parca incet, incet incep sa imi revin. Deci, sfatul meu este sa nu va panicati daca suferiti de aceasta astenie de primavara, caci este ceva trecator; sa consumati multe fructe si legume crude, si sa nu uitati sa luati vitamine. (Maria Gherghely, Foto: freeimage.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.