Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea E Ziua Copilului!

E Ziua Copilului!

Email Imprimare

Cu totii stim ca de 1 Iunie se sarbatoreste Ziua Copilului. Si cu aceasta ocazie as dori sa spun La Multi Ani tuturor copiilor, si nu numai... La Multi Ani pentru toata lumea, caci cu totii suntem copilul cuiva, copilul mamei. Majoritatea avem suflet de copil, sau cel putin asa imi place mie sa cred. Este bine sa te simti copil uneori, uitand de grijile zilnice si bucurandu-te de fiecare clipa, asemenea unui copil. Ce bine e sa fii copil!

Cu totii am vrea sa ne intoarcem in timp si sa mai fim o data copil, insa, din pacate, nu se poate. Asa ca le spun tuturor copiilor sa se bucure de fiecare zi si fiecare clipa din copilarie, caci sunt cei mai frumosi ani din viata, sunt anii pe care nu-i mai intalnim niciodata. Lasati-va purtati de val, de valul lin al copilariei, intindeti-va mainile si inchipuiti-va ca sunt aripi, aripi cu care sa puteti zbura dupa vise, visele dulci ale copilariei. (Stefan Gherghely, Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.