Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Omul e facut sa traiasca, nu sa existe

Omul e facut sa traiasca, nu sa existe

Email Imprimare

Putini dintre noi realizam faptul ca suntem facuti sa traim viata, nu numai sa existam in ea. Viata este un dar de la Dumnezeu, si fiecare zi e o binecuvantare. Ar trebui sa ne bucuram de fiecare zi si sa o traim ca si cum ar fi ultima zi din viata. Decat sa ai regrete pentru ceva ce nu ai facut, mai bine sa ai pentru ceva ce ai facut. Pentru ca din tot ceea ce facem invatam cate ceva si evoluam. Pacat ca noi nu prea stim sa traim viata la maximum, prin trairea fiecarei clipe...

Totul pleaca de la bani, daca stam sa ne gandim. Fara bani nu poti sa te distrezi, sa pleci in concediu, la relaxare. Doar incerci sa supravietuiesti cu salariul minim pe economie. Cam asta se intampla, din pacate, in Romania. Insa eu vreau sa vad totul prin alt unghi, nu cel al banilor, ci cel al sentimentelor. Sa fim buni nu numai cu noi insine, dar si cu cei din jurul nostru. Sa legam prietenii, sa ne ajutam unul pe ceilalalt, asta inseamna sa traiesti. Sa traim prin suflet! (Stefan Gherghely, Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.