Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Masina personala, lux sau necesitate?

Masina personala, lux sau necesitate?

Email Imprimare

Cu totii ne-am grabit sa achizitionam macar o masina pentru uz personal. Insa, incet, incet a crescut pretul benzinei si motorinei atat de mult, incat am ajuns sa tinem masina in garaj, iar noi sa ne plimbam pe jos sau cu bicicleta, sau, de ce nu, cu mijloacele de transport in comun. Masina personala, pe care o consideram ca fiind un bun personal de necesitate, a devenit un lux? Se pare ca da.

Numarul scuterelor s-a dublat in ultimii ani, caci consuma foarte putina benzina. Tot mai multa lume merge la serviciu cu bicicleta. Of... sa nu ne permitem sa ne folosim propriile masini?! Deci, e clar, concluzia mea finala este ca masina personala este un lux, si nu o necesitate. (Maria Gherghely, Foto: freeimages.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.