Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Lebada ramane lebada pe orice lac

Lebada ramane lebada pe orice lac

Email Imprimare

Va trimit aceasta poza cu o lebada superba si puii ei, o imagine pe care as vrea s-o vad si in Romania... Pe lacurile tarii noastre. Insa, din pacate, nu prea sunt sanse sa vad prea multe lebede in prea multe locuri din Romania. Desi imi plac enorm de mult. Cu totii le admiram supletea, eleganta, linistea. O lebada e lebada pe orice lac. Un om nu-i om tot timpul. Cu cat mai centrati in noi insine, cu atat mai neatinsi de lacurile pe care plutim. Unele limpezi, altele statute, altele maloase, altele pline de curenti si bulboane. Noi stam insa mai mereu la malurile fiintei noastre si ne lasam trasi in toate directiile.

Si daca stam sa ne gandim, avem pe undeva si noi o vina. Noi, oamenii egoisti, care in loc sa lasam aceste lebede sa traiasca linistite, le vanam. Recent am citit ca in Constanta au fost vanate lebede de niste oameni care voiau sa le manance... Ce prostie! Prostie omeneasca. O greseala care ne costa mult. Nu vreau sa ma gandesc ce va fi peste zeci de ani cand stranepotii nostri se vor intreba ce este o lebada, si poate ca nici macar in gradinile zoologice n-or sa le mai gaseasca. (Vasile Draghita)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.