Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Suntem frumoase pentru ca ne infrumusetam romaneste!

Suntem frumoase pentru ca ne infrumusetam romaneste!

Email Imprimare

Intotdeauna femeia a avut grija de ea, indiferent de era in care a trait, tot timpul si-a dat interesul pentru a ramane tanara si frumoasa. Pe vremuri cand nu aveau la indemana produsele cosmetice, femeile adunau de pe camp plantele pe care le foloseau la crearea mastilor. Isi pregateau din zori cremele din galbenele macinate, si nu numai.

Acum, dupa atatea secole, intretinerea frumusetii este mult mai usoara, avand la indemana numeroasele produse cosmetice pe care le gasim pe rafturile tuturor magazinelor. Insa tenul nostru are nevoie de produse cat mai naturale. Si pentru asta exista produsele romanesti.
Produsele romanesti sunt cele mai bune si eficiente, datorita compozitiei lor (contin mai putine "chimicale" si E-uri), iar preturile sunt mult mai accesibile. Acestea se gasesc in farmacii sau in magazinul de produse romanesti Dacic Cool. Aici gasiti branduri romanesti, branduri cu care ne mandrim si in care putem avea incredere maxima. Asa ca haideti dragele mele sa ne infrumusetam romaneste! (Maria Gherghely, Foto: freeimages.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.