Marti, 2 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Parerea mea Alimentatia copiilor... o mare problema

Alimentatia copiilor... o mare problema

Email Imprimare

Alimentatia copiilor nostrii este un lucru foarte important in contextul in care dorim sa le oferim mancare sanatoasa. Insa mai exista oare mancare sanatoasa pe vremurile acestea in care conservantii si ''chimicalele'' au invadat chiar si piata romaneasca? Cei care traiesc la tara poate ca au un pic de noroc din acest punct de vedere, caci au gradini in care isi mai cultiva una-alta. Insa noi, care locuim la oras, cumparam legume si fructe din sere, si nici macar din serele romanesti nu sunt, ci sunt importate din strainatate, iar majoritatea sunt modificate genetic. Nu ma mir ca speranta de viata a scazut. Fara mancare sanatoasa corpul rezista mult mai putin. Asa ca macar produsele naturale, romanesti, sa le folosim, pe care le gasim chiar si in magazinul Dacic Cool. Sa fiti sanatosi! (Melinda Draghita, Foto: www.freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.