Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Barbatul din viata mea

Barbatul din viata mea

Email Imprimare

Prin viata unei femei se pot perinda mai multe specimene masculine, dar inima e, in final, cea care decide cine va ramane si va deveni stalpul pe care se poate sprijini cu incredere. Eu una pot spune cu hotarare ca mi-am gasit sufletul pereche. Da, acea superstitie de care tot auzim ca acolo, undeva, fiecare avem un suflet pereche care sa ne intregeasca. Inainte zambeam ironic cand auzeam asa ceva, zambesc si acum, dar din alt motiv. Zambesc pentru ca stiu ca este adevarat si... greu de explicat.

Sufletul meu pereche s-a intrupat in figura unui barbat de 1,70 metri, autoritar, realist, sincer si... cu o nesfarsita iubire fata de persoana mea. Tata, amant, prieten, el joaca cu usurinta exact acele roluri de care am eu nevoie, fara sa ceara nimic in schimb. Perechea mea este stalpul pe care ma bazez, pentru care am un respect enorm, singurul barbat din viata mea fara de care lumea nu ar mai avea sens se poate defini in doua cuvinte. Doua cuvinte care valoreaza cat tot aurul de pe Pamant: sotul meu.
Macar o data in viata uitati de ratiune si alegeti cu inima! (Stefania Nane)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.