Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Tot mai multi oameni devin adeptii tratamentelor naturiste

Tot mai multi oameni devin adeptii tratamentelor naturiste

Email Imprimare

Este foarte important sa intelegem ca nu exista mai multe tipuri de medicina, medicina traditionala si medicina alternativa, ci doar exista mai multe posibilitati de a veni in ajutorul persoanelor cu diferite afectiuni. Solutia naturala de tratament se dovedeste a fi calea blanda si armonioasa, fara efecte secundare negative, in tratarea diferitelor afectiuni si care se poate asocia foarte usor cu tratamentele traditionale, imbunatatind efectele acestora.
Daca ar fi sa facem o calatorie imaginara in timp inaintea aparitiei antibioticelor si a medicamentelor de sinteza, plantele medicinale reprezentau aproape singura formula de tratament a diferitelor afectiuni. Mai exista si in prezent tratate vechi de medicina bazate pe plante sau substante medicinale naturale, care au fost folosite odinioara de medici sau de studentii la medicina, din care putem studia indicatiile in vindecarea diferitelor boli. Odata cu dezvoltarea medicamentelor, aceste tratate sunt parca uitate si chiar excluse din programul studentilor la medicina.
Poate o explicatie pentru folosirea tot mai excesiva a tratamentelor medicamentoase inaintea tratamentelor naturale este faptul ca efectul medicamentelor este mai rapid, in detrimentul eficientei pe termen lung, spre diferenta de terapiile naturale, care au nevoie de un timp mai indelungat pentru a actiona, insa efectul acestora este pe o perioada mult mai lunga, deoarece armonizeaza organismul si il ajuta sa isi redescopere capacitatile de refacere si regenerare, ducand la vindecare. Tratamentele bazate pe substante naturale stimuleaza mecanismele proprii de repunere in forma de care fiecare fiinta dispune, in mod firesc, inca de la nastere. Produsele naturale contin diverse principii active, menite sa compenseze si sa amplifice treptat actiunile specifice ale organismului viu de eliminare prin mijloace proprii a suferintei si bolii.
In prezent, tot mai multi oameni devin adeptii tratamentelor naturiste, realizand ca prin alimentatia zilnica nu reusesc sa isi aduca aportul necesar zilnic de nutrienti, vitamine, antioxidanti, minerale si oligoelemente de care au nevoie pentru a-si mentine si recapata starea optima de sanatate. Timpul si experienta ne-au demonstrat ca nu putem sa fim rupti de natura si ca indepartarea noastra potenteaza si mai mult suferintele. Sunt tari care realizeaza ca terapiile naturiste au efecte reale de vindecare si sunt incluse in bugetul de asigurari de sanatate. (Carmen Muj, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.