Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Remediile naturiste pot ameliora anumite boli, dar si vindeca

Remediile naturiste pot ameliora anumite boli, dar si vindeca

Email Imprimare

Tratamentele naturiste sunt acele tratamente care se bazeaza 100% pe ingrediente pe care le gasim in natura. Pentru majoritatea afectiunilor de care suferim exista remedii naturiste care pot ameliora anumite boli, dar si vindeca. Tratamentele naturiste sunt eficiente si usor de urmat. Astfel, ele nu elimina doar simptomele pe care le resimtim, ci actioneaza si asupra cauzelor care au dus la aparitia acestor simptome.
Remediile naturiste ajuta corpul sa elimine singur aceste cauze intr-un mod natural si efectele vor fi de mult mai lunga durata. Foarte multe afectiuni pot fi tratate pe aceasta cale naturista. In fitoterapie se utilizeaza plante medicinale in scop terapeutic, bazandu-se pe efectele curative ale unor compusi bio prezenti in plante sau in alte organisme vegetale prin care anumite parti ale plantelor se mesteca sau se consuma ca atare, fie crude, fie uscate si macinate - sub forma de pulbere, prin infuzii, decocturi, ceaiuri, siropuri, tincturi etc.
Toate aceste tratamente naturiste au un efect benefic pentru organism. Pentru majoritatea afectiunilor de care suferim exista remedii naturiste care pot ameliora anumite boli, dar si vindeca. (Camelia C.)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.