Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Iubirea e hoata: te fura, te insala...

Iubirea e hoata: te fura, te insala...

Email Imprimare

"Dragostea este un joc ciudat: sau amandoi castiga, sau amandoi pierd!" (Octavian Paler)
Iubirea este singura pasiune care te rasplateste cu o moneda fabricata de ea insasi... jertfa. Asa imi voi incepe povestea mea de dragoste, poveste care nu s-a sfarsit si care continua si astazi si va continua pentru totdeauna, pana cand moartea ne va desparti. Stiu ca suna a fantasmagorie sau a text de adolescent indragostit, care este prins in marea "valtoare a vietii", dar nu e asa!
Poate ca este adevarat ce se scrie in carti, si cred, cand aud ca exista sufletul pereche, ca exista oameni care sunt nascuti unul pentru celalalt; nu trebuie decat sa-l cauti, sa-i dai sansa sa-ti intalneasca privirea. Caci fericirea adevarata e totdeauna o clipa, iar aceasta clipa poate fi exact acea privire!
Trist... Sunt oameni pe acest pamant care intr-o viata nu reusesc sa intampine aceasta clipa sau nu ii acorda atentia necesara! Dragostea e "hoata": te fura, te insala, dar tot ea este aceea care reuseste sa te faca sa urci pe cele mai inalte piedestale sufletesti. Este singura care te poate salva din lumea asta cruda si plina de negura.  "A fost odata…", nu voi incepe astfel, ci pur si simplu am sa va scriu ca si cum m-as confesa jurnalului meu. Era vara, vesnicul anotimp al iubirii... Eram trista, dezamagita si lipsita de orice urma de incredere. Tocmai ma despartisem de baiatul pe care sincer il iubisem, baiatul care reusise sa ma faca sa fiu fericita doar pentru trei zile. Toata amintirea lui imi macina existenta! O lunga depresie, multe lacrimi, neincredere in fortele proprii, si multa durere, cam astea au fost sentimentele dupa acea ruptura de el!
Incercam sa trec peste, sa uit, sa nu-i mai acord nici o secunda din timpul meu... Ce imi ramasese erau doar prietenii cu care imi petreceam tot timpul, tocmai pentru a nu fi singura si a ma gandi la V. Si iata ca intr-o zi de august, ca din senin, ca o raza de soare aparuta printr-un geam spart intr-o camera intunecata, a aparut el, omul care avea sa-mi redea increderea in mine, omul care avea sa ma iubeasca neconditionat, omul care a reusit sa ma faca sa zambesc!
Avem multe amintiri minunate, nu as vrea sa le povestesc, pentru ca nu as vrea sa intru prea mult in detalii. Sunt amintiri triste, dar si fericite, care au reusit sa-mi marcheze sufletul. Am luptat mult pentru a fi cu el… Sufletul meu pereche...
un si "Te iubesc", "Ma completezi", "Am nevoie de tine", "Nu pot trai fara tine", "Iarta-ma, dart e iubesc", "Nu pot renunta la tine", acestea sunt putinele cuvinte care ar rezuma amintirile ce ne-au unit! Suntem una si aceeasi persoana. Sincer am realizat ca ne simtim unul pe celalalt, desi acum suntem la distanta pentru un an! Suntem impreuna de un an si patru luni si ne iubim si mai mult! Pe zi ce trece, dragostea noastra creste, se maturizeaza. Sunt fericita, sunt implinita! Sunt o norocoasa! Toata suferinta s-a transformat intr-o mare de fericire. Nu regret nici o clipa! (Iulia, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.