Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Trebuie sa ne raportam la cei din jurul nostru

Trebuie sa ne raportam la cei din jurul nostru

Email Imprimare

In primul rand trebuie sa ne gandim la faptul ca omul este o fiinta ce isi desfasoara o mare parte a activitatilor in societate. Cat de putin ne-ar pasa de felul cum ne vad ceilalti, nu putem face abstractie de faptul ca trebuie sa ne adaptam pentru acest tip de trai. Daca nu am proceda ca atare, ar insemna sa fim egoisti, sa nu ne pese de disconfortul pe care il producem celor din jur prin tinuta, comportament, exprimare etc., si astfel am fi priviti cu neplacere.
Nu trebuie sa ne raportam neconditionat la ceea ce se intampla in jurul nostru sau la ceea ce se asteapta de la noi, insa un minim nivel de deschidere spre aceste lucruri este obligatoriu. Trebuie sa filtram prin sita bunului-simt propriu asteptarile pe care ceilalti le au de la noi si sa procedam in consecinta. In ceea ce priveste reflexia noastra din ochii partenerului, lucrurile sunt si mai clare. Aici este loc de si mai multe compromisuri. Nu din acelea in care ai mai mult de pierdut, ci compromisuri in avantajul ambelor parti. Efectele benefice se vor rasfrange automat asupra noastra si acest fapt nu poate decat sa stranga si mai mult relatia. Chiar nu-mi pasa daca trebuie sa renunt la un accesoriu pe care stiu ca partenerul meu nu il agreeaza. Renuntand la acesta, imi asigur apropierea omului de langa mine, si acest lucru conteaza cel mai mult. (Adriana Moldovan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.