Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Incerc sa-i formez copilului meu un stil de viata sanatos

Incerc sa-i formez copilului meu un stil de viata sanatos

Email Imprimare

Ma numesc Ionela, am 28 de ani si o mandrete de fata de 2 ani si 2 luni, Maria. Fiecare parinte incearca sa-si protejeze copilasul de tot ceea ce este rau; ne dorim in primul rand sa fie sanatosi; as dori ca fetita mea sa traiasca intr-un mediu cat mai curat, fara poluare, si o ducem cat de des putem in afara oraselor, la munte, la tara, facem trasee montane, mergem la salina, totul pentru a respira aer curat, izvorul sanatatii.

As vrea ca fetita mea sa poata sa manance alimente sanatoase, care sa nu contina tot felul de chimicale daunatoare sanatatii ei; acum incerc sa-i formez un stil de alimentatie sanatoasa, sa-i explic ca e mai bine sa bem un suculet natural de fructe facut de mami acasa, decat cele din comert; incercam sa mancam snitele in loc de mezeluri, branzica de la tara in loc de casacaval si asa mai departe; mancam cand ne este pofta dulciuri de casa (clatite, gogosi, biscuiti, cozonac, tort, chec, tarate si placintele) facute de mamaia sau mami; e mult mai sigur asa.
Mi-as dori sa fie inconjurata de oameni drepti, cinstiti, care sa nu o raneasca; as vrea sa isi formeze un cerc de prieteni adevarati, putini, dar buni, care sa o sprijine la greu, cu care sa se distreze si alaturi de care sa creasca si sa treaca impreuna prin fiecare etapa a vietii (eu am o singura astfel de prietena pe care o cunosc de cand eram la grupa mare la gradinita; mi-a fost colega de banca din clasa I pana in a 12-a; am trecut prin multe impreuna si a fost frumos; acum avem amandoua cate o fetita si e minunat sa ai pe cineva apropiat si de incredere).
Mi-as dori sa fie notata la scoala dupa cum invata, nu dupa ce cadou i-a facut doamnei invatatoare; sa lucreze intr-o echipa unita, sa-i fie apreciata munca si pregatirea, iar cand va ajunge la pensie, mi-as dori sa aiba bani suficienti pentru a trai decent; mi-ar placea ca sistemul sa se schimbe, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa dea atentii la medic, la functionari etc. Cam astea mi-as dori pentru copilul meu. (Ionela Gheorghe)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.