Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Nu uitati... sa va iubiti frumos!

Nu uitati... sa va iubiti frumos!

Email Imprimare

Viata... potop de surprize, care iti schimba traseul, starea, destinul cand te astepti mai putin. Daca ma uit in urma, nu am cum sa nu vad un sir de evenimente cu impact decisiv asupra mea, momente care mi-au schimbat viata, mai mult sau mai putin, in lacrimi sau bucurii... Mi-e aproape imposibil sa ma opresc la o singura zi, la o singura clipa ce mi-a schimbat cursul vietii; toate isi au rolul lor, iar emotia este inca destul de vie.
Dar, daca tot m-am hotarat sa-mi numar amintirile si sa retraiesc magia anilor ce-au trecut, voi pune degetul pe inima si... sa vedem ce-o sa iasa! Hm! Oare ce poate fi mai sublim si mai cutremurator decat "prima iubire"? Anul III de facultate, o zi aparent obisnuita... si iata, o singura privire a fost suficient ca sa uit cine am fost, pentru a putea fi ceea ce nu eram! Subit, viata a luat o noua intorsatura, universul - o noua forma, inima - un nou ritm!
Nu, nu!, cu toata maiestria lor, profesorii nu mai reuseau sa-mi capteze atentia; cartile, atat de iubite, isi pierdusera continutul... Si, ciudatenie mare, cu toate astea, din acel an n-am mai stiut ce inseamna sa ai restanta, iar media a crescut in mod laudabil. Se pare ca Da, iubirea face minuni!!
Oricat de mare nu ne-ar fi vanitatea, trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de iubire. Dar observ cu tristete ca astazi semnificatia acestui sentiment este cu mult denaturata; pentru unii, „iubirea†a devenit chestie demodata, pentru altii – un cuvant banal. Il poti auzi din gura oricui; in piata, la gara, la metrou, te auzi strigata "iubi", "iubita". Exempul marilor iubiri ale vedetelor, cu declaratii si promisiuni pompoase, confirma cumva ca am uitat sa iubim, am uitat sa iubim sincer, adevarat! Oare unde mai este emotia acelui "te iubesc", unde mai este sentimentul in sine? Ma intreb, oare cati dintre cei care iubesc stiu ce inseamna iubirea? Oare cati dintre cei care il rostesc mai intai il simt?
Ma numar printre norocosii care au cunoscut si trait iubirea cu intensitate. Am avut parte de o poveste de dragoste lunga, frumoasa, in care m-am descoperit ca om, ca valoare; dintr-o copila rasfatata si zvapaiata, m-am transformat miraculos intr-o femeie cu sentimente atat de puternice. Inconstient, am renuntat la orgoliile si prejudecatile care imi conduceau existenta. Eu nu mai purtam acelasi nume, "eu" devenise "noi"!
Si Da, declar acea zi un miracol, un miracol pe care ar trebui sa-l traiasca orice om! (Tina S., Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.