Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sarcina a fost foarte grea

Sarcina a fost foarte grea

Email Imprimare

La mine, toata sarcina a fost dificila pentru ca am avut tot felul de probleme, ca sa nu mai spun ca mi-a fost rau tot timpul, dar toate astea au trecut si se uita repede mai ales cand incepe copilul prima data sa se miste. Am simtit ca explodez daca pot spune asa cand a inceput miscarea si apoi bineinteles nasterea, unul din cele mai deosebite momente. A fost un copil agitat in timpul sarcinii si asa e si acum, are 2 ani si 4 luni si nu va pot spune ce obraznica e. (Ionela Butnariu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.