Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Imi displace ideea ca altii sa ma perceapa in mod negativ

Imi displace ideea ca altii sa ma perceapa in mod negativ

Email Imprimare

Se spune mereu ca imaginea conteaza, conteaza cum te vad altii, dar mai ales cum te simti in pielea ta. Eu m-am intrebat mereu ce parere au ceilalti despre mine, sunt curioasa din fire, prea curioasa as zice, as vrea sa stiu tot despre orice subiect, imposibilul desigur. Ce stiu eu sigur ca uneori nu fac o prima impresie prea favorabila, nu sunt sociabila cu persoanele necunoscute, nu sunt genul care intra in conversatii si care poate vorbi minute in sir despre subiecte diverse. Asa sunt eu... dar ce mult as vrea sa stiu ce gandeste interlocutorul meu!!!
Si, desi as vrea sa nu ma influenteze cu nimic parerea celorlalti, din pacate trebuie sa recunosc ca nu e asa, imi displace ideea ca altii sa ma perceapa in mod negativ. De un lucru sunt insa foarte sigura: cuiva in mod special ii fac o impresie deosebita, prietenul meu ma vede poate mai draguta decat sunt, mai frumoasa, mai amabila, mai dulce, mai si mai decat ma simt eu ca as fi. Oare dragostea e oarba? Oricum, as vrea sa ma ridic la asteptarile lui, sa nu il dezamagesc niciodata. Pana la urma, pentru mine, parerea lui conteaza cel mai mult. (Lucia Clepce)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.