Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Vreau ca baiatul meu sa aiba o copilarie fericita

Vreau ca baiatul meu sa aiba o copilarie fericita

Email Imprimare

Ma numesc Ruxandra si am un baietel pe nume Bogdan, care in curand va implini 2 ani. Cum as dori sa fie lumea in care creste? Sincer, mi-as dori sa aiba parte de o copilarie ca a mea sau a tatalui sau, o copilarie in care calculatorul si televizorul erau practic inexistente, in care alergam pe afara si ne zbenguiam in voie fara sa le fie frica parintilor de pericolele care exista astazi. O lume in care prieteniile adevarate contau si care se formau inca din frageda pruncie, o lume in care era mai important sa mergi intr-o drumetie sau la peste, decat sa te joci nu stiu ce joc pe calculator... o lume in care nu te pandeau la fiecare colt diversi sa te tenteze cu etnobotanice sau mai stiu eu ce alte droguri.
In ce valori vreau sa creada? In primul rand sa fie Om, sa stie sa ajute pe cel de langa el, fara sa astepte ceva in schimb, sa stie sa ofere un zambet sau o imbratisare si un cuvant bun atunci cand trebuie, sa nu creada ca banul este totul, sa respecte tot ce-i in jurul lui, de la natura pana la oameni, sa nu faca discriminari si sa accepte fiecare om pe care il intalneste asa cum este si sa inteleaga ca poate invata ceva de la fiecare, indiferent de pozitie sociala sau educatie. As vrea si sper sa reusesc sa-l invat sa fie om de cuvant si sa stie ce-i acela prieten adevarat, sa nu-si iroseasca viata alergand dupa averi, ci sa o traiasca frumos si din plin, pentru ca asta conteaza pana la urma. Sa-si respecte familia, si aceasta de acum, si pe cea pe care si-o va forma cand va veni timpul, sa-si iubeasca sotia si copii, sa nu-si uite parintii, sa nu uite niciodata de unde a plecat… cam acestea sunt lucrurile pe care le-as transmite nu numai copilului meu, ci tuturor copiilor. (Ruxandra Vochin, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.