Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Stiu cum sa port frumusetea

Stiu cum sa port frumusetea

Email Imprimare

Vreau sa va anunt ca nu ma consider o femeie frumoasa. Poate sunt o prezenta placuta, o persoana ingrijita, cu un simt al umorului dezvoltat, pot sa fiu oricum, dar…frumoasa nu. Atunci cand m-am nascut nu m-a intrebat nimeni daca imi doresc niste buze mai carnoase, ochi mari si conturati, un nasuc mic, un chip frumos. M-am nascut asa cum a dat Dumnezeu. Am mostenit de la parintii mei atat calitatile, cat si defectele. Tatal meu mereu spunea ca nasul lui mare ii da personalitate si il face sa se simta deosebit.
Eu nu sunt de aceeasi parere, dar nu m-a intrebat nimeni daca mi-l doresc sau nu, asa ca nu-mi ramane decat sa-l port cu mandrie. Mama mi-a daruit gambe groase ca doi butuci. Nici de aceasta data nu mi-am dat acordul, dar acum nu mai am ce sa fac. Am renuntat la orele de plans la care apelam cand eram mica atunci cand nu-mi gaseam cizme pe masura. Trebuie sa-mi ascund acest defect cu ajutorul vestimentatiei, iar atunci cand port o fusta mai scurta e musai sa port pantofi inalti.
Acum cativa ani ma priveam in oglinda si plangeam de se scutura camasa pe mine. Daca ma mai uitam la televizor sau prin tabloide si vedeam acel tipar de femei perfecte, deja nu mai puteam iesi din casa. Acum m-am maturizat. Stiu ca frumusetea nu are o definitie, stiu ca nu exista perfectiunea, stiu ca frumusetea ti-o faci cu mana ta. Am invatat cum sa-mi scot in evidenta calitatile, am invatat cum sa ma machiez, am invatat sa ma pun in valoare.
Asa cum sunt, cu nasul meu mare, cu gambele mele groase, cu urechiusele mele clapauge, m-am prezentat la toate evenimentele importante din viata mea. M-am imbracat astfel incat sa ma avantajeze, m-am machiat corespunzator, mi-am luat cu mine si bagajul cu cunostinte, siguranta nu a lipsit niciodata si zambetul a fost accesoriul meu principal.
Trebuie sa recunosc ca au fost si cateva esecuri, nu cred ca am fost prea urata pentru postul respectiv sau prea putin pregatita, pur si simplu nu a fost pentru mine. Acum am un job cu care ma mandresc si pe care l-am dobandit tot in urma unui interviu. Am reusit sa obtin postul cu frumusetea mea imperfecta, punand accent pe atitudine, pregatire si un aspect fizic ingrijit. Nu cred ca frumusetea este suficienta pentru o cariera de succes, consider ca trebuie impletite mai multe calitati pentru a reusi. Nu m-am nascut frumoasa, dar stiu cum sa ma fac frumoasa. Cel mai important este sa stii cum sa porti frumusetea. (Mirabela Nichitean)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.