Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Prima dragoste mi-a lasat sufletul negru

Prima dragoste mi-a lasat sufletul negru

Email Imprimare

Aveam 18 ani atunci cand am intrat in jocul dragostei. In acest joc poti sa pierzi multe, dar si sa castigi. Cu pasi mici, oarecum timizi, m-am lasat purtata in aceasta lume pictata in roz. Nici cei mai negri nori nu erau pentru noi prevestitori de furtuna. Profitam de fiecare ora libera pentru a ne intalni. Momentele pe care le petreceam impreuna parca erau desprinse dintr-un basm. Eram doar noi si dragostea. Eram vrajita de vorbele frumoase pe care mi le spunea, de saruturile calde cu care ma alinta, de momentele pline de romantism. Deja ma vedeam imbatranind alaturi de el. Deja ne vedeam o familie fericita. Deja ne vedeam iubindu-ne o viata. Dar acei nori negri veneau din ce in ce mai des pe cerul nostru senin. In zadar luam pensula dragostei si ii coloram in roz, pentru ca a doua zi erau mai multi si mai negri. Soarele care ne incalzea sufletele si ne facea sa zambim s-a ascuns si furtuna s-a dezlantuit.
Stiam ca fosta lui prietena, prima lui iubire, il cauta, dar eram atat de sigura pe dragostea noastra, incat nu i-am acordat ei nici o importanta. M-am inselat. Atunci cand i-am vazut urcandu-se intr-un taxi impreuna, a pornit furtuna. Ploua! Sufletul meu era negru si mohorat. Inima parca nu mai avea nici un motiv sa pulseze. Noroiul m-a inconjurat, mi-a ajuns pana la inima si viata mea s-a colorat brusc in negru. Atunci cand i-am cerut o explicatie, mi-a raspuns senin ca si-a dat seama ca pe ea a iubit-o mereu. Pe ea, si nu pe mine! Am simtit ca ceva in mine a murit, dar de aceasta data nu l-am mai lasat sa priveasca in sufletul meu si sa vada ce simt. I-am urat fericire, am zambit si am plecat sfasiata de durere spre casa.
Primele ore au fost un cosmar, primele zile, un chin, dar cu ajutorul familiei si al prietenilor am reusit sa-mi revin si sa las soarele sa imi incalzeasca inima. Acum, cand privesc in urma, nu consider ca am pierdut acel an petrecut impreuna. A fost o perioada frumoasa din viata mea, dar care a trebuit sa se termine mai repede pentru a face loc altor perioade din ce in ce mai frumoasa. (Livia Goian, Foto: Stock.XCHNG)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.