Duminica, 13 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un par vopsit nu schimba personalitatea unei femei

Un par vopsit nu schimba personalitatea unei femei

Email Imprimare

Eu nu cred ca inteligenta unei femei sau personalitatea ei sunt date de culoarea parului; si in nici un caz blondele sunt mai putin inteligente. Toate femeile sunt frumoase in felul lor, indiferent de culoarea parului; in primul rand, o femeie trebuie sa se ingrijeasca, sa isi spele parul, sa il pieptene si sa il aranjeze frumos. Sunt multe femei care isi vopsesc parul pentru ca exista pe piata o gama larga de vopsele de par care ne pot colora parul in nuante fermecatoare, care stralucesc frumos si pot oferi firului de par un aspect mai sanatos, hranindu-l; si mai cred ca fiecare femeie ar trebui sa foloseasca produse pentru par in functie de tipul de par, sa aplice sampoane, balsam si masti pentru tipul lor de par, sa incerce sa se ingrijeasca dupa posibilitati; exista multe produse de calitate si la preturi acesibile; trebuie doar sa vrei sa te ingrijesti.
Multe femei se vopsesc pentru a-si ascunde firele de par albe, care apar destul de timpuriu uneori; alte femei se vopsesc de placere, din dorinta de a fi altfel tot timpul; eu am parul castaniu si ma vopsesc de ceva timp roscata, pentru ca voiam ca parul meu sa arate mai colorat, si consideram ca asa imi sta mai bine; asta nu imi modifica in nici un fel personalitatea; nu ma face nici mai desteapta, nici mai puternica, nici mai optimista; sunt tot eu!, nu s-a schimbat decat culoarea parului.
Exista in media o multime de femei de succes care isi schimba culoarea parului si coafura mai tot timpul; este doar o reimprospatare a aspectului exterior; in felul lor de a fi nu se modifica nimic; poate de multe ori femeile se vopsesc si se coafeaza pentru a arata mai bine, pentru a fi apreciate si admirate, pentru ca ne place sa primim complimente: "ce par frumos ai! arati minunat"!  Si mai stiti cum e vorba aceea: lupul isi schimba parul, dar naravul, ba! (Ionela Gheorghe)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.