Miercuri, 22 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Surprize, zambete, flori, lacrimi de bucurie…

Surprize, zambete, flori, lacrimi de bucurie…

Email Imprimare

Pentru mine a darui inseamna a te deschide precum o floare cand este atinsa de razele soarelui. Sa daruiesti din suflet presupune gingasie, dragoste de celalalt, imaginatie si dorinta de a face o placere care sa se transforme intr-o amintire pretioasa peste ani. A darui este o forma de a celebra fiecare aspect a ceea ce iubim in noi si in ceilalti. Iar cadoul, intr-un atare context, este dimensiunea fizica a inefabilului emotiei traite preaplin, explodand in „obiecte” ce raman dincolo de clipa trairii. E adevarat ca e placut sa primesti, sa ti se umple mainile de daruri, dar cred ca, atunci cand daruiesti, ti se umple sufletul si e infinit de placut acest sentiment.

Cand vine vorba de ceea ce-mi doresc eu, va spun sincer ca m-am invatat sa cer putin, dar bun, ca sa ma bucur indoit, intreit, inmultit la infinit de toate lucrurile pe care le primesc si pe care nu le-am asteptat. Surprize. Zambete. Flori. Lacrimi de bucurie. Fiori. Imbratisari. Revederi. Toate sau cate una. Impreuna sau separat. Dar purtand, de fiecare data, pe aripi aceeasi bucurie aducatoare de fericire in portii mici.
Cel mai frumos cadou pe care l-am daruit au fost copiii mei, cui altcuiva decat celui care-mi tine loc si de soare, iubitului meu sot. A treia minune (pentru ca eu consider copiii niste daruri – miracole, nu accidente), micuta Ana, a venit pe lume chiar de ziua sotului. Ce dar mai frumos puteam sa-i fac? De neuitat au fost si sunt toate momentele in care daruiesc si primesc dragoste, sub toate formele, toate sunt de nepretuit... dar recunosc ca darurile-surpriza de la sotul meu, fara o ocazie anume, ma impresioneaza cel mai mult. Iar de cand copiii au crescut, tot ceea ce iese din manutele lor de Craciun, de ziua mamei, zile onomastice, aniversare, imi umple sufletul de emotie si ma copleseste. De ziua de nastere a sotului m-am gandit sa-i fac cadou un tort-inima si o fotocarte cu cele mai frumoase momente reprezentative din viata noastra si a copiilor, cu un titlu semnificativ Albumul iubirii - clipe de viata. Sunt sigura ca va fi foarte placut impresionat. (Marinela-Gina Gheorghita)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.