Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Imi cresc copilul in spiritul credintei

Imi cresc copilul in spiritul credintei

Email Imprimare

Fetita mea are 5 ani si 7 luni. Vreau sa fie mandra de Romania. As dori ca, macar peste cativa ani, sa spunem cu totii cu mandrie ce locuri frumoase si ingrijite sunt la noi, cat de ospitalieri sunt romanii, cat de neuitate pot fi: Bucovina, Valea Oltului, Valea Prahovei, Litoralul romanesc, Delta Dunarii sau Muntii Apuseni.

Romania, pentru fetita mea, vreau sa fie cea care sa-i ofere adevaratele oportunitati. Aici sa fie invatamantul la cele mai inalte standarde si locurile de munca bine platite la care viseaza tinerii de astazi. As vrea ca Romania sa fie patria mult iubita, iar tinerii si, in viitor, fetita mea sa nu-si doreasca sa plece de langa parinti, pentru ca unde e mai bine ca acasa? Vin Sarbatorile Pascale. Suntem crestini ortodocsi, care crestem copilul in spiritul credintei, in care Sarbatorile Pascale se petrec langa cei dragi, iar in noaptea sfanta aprindem lumina la sfanta biserica. (Oana Rosu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.