Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Dragostea este cel mai frumos vis

Dragostea este cel mai frumos vis

Email Imprimare

Dragostea neimpartasita este o iubire fara speranta pentru cineva cunoscut numai din vedere sau pentru care nu existi cu adevarat. Poate fi o dragoste fulgeratoare, transformata in fantezie sau chiar obsesie. In orice caz, atunci cand obiectul afectiunii tale nu raspunde iubirii, pot aparea o senzatie de pierdere a identitatii si o frustrare greu de depasit. Unii oameni care trec prin asa ceva ajung sa creada ca se pot implini numai printr-o legatura afectiva cu obiectul pasiunii lor sau ca viata lor nu mai are nici un rost atat vreme cat nu sunt iubiti de cel indragit. Asa cum spunea Shakespeare: Dragostea este cel mai frumos vis si cel mai groaznic cosmar.
Atunci cand esti coplesit de o dragoste neimpartasita, incearca sa gazduiesti in minte aceasta idee: poate ca nu iubesti o persoana reala, mai ales pentru ca stii foarte putin despre ea… Daca stii ca dragostea e neimpartasita si imposibila, trebuie sa uiti totul si s-o iei de la capat. (Carmen Muj)
Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.