Marti, 3 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Pastrez o legatura intensa a rugaciunii

Pastrez o legatura intensa a rugaciunii

Email Imprimare

Consider ca rugaciunea reprezinta modul de a comunica cu Dumnezeu, de a lasa frau liber gandurilor mele, de a simti ca ma confesez fara a ma teme de reactii sau de divulgarea acestor ganduri. Viata spirituala tine de interiorul fiecarei persoane, care se aplica in mod diferit. Iubesc sa am o constiinta impacata si de aceea pastrez o legatura intensa a rugaciunii. Consider ca este unicul mod de a te simti liber, curat, fin si lipsit de griji simtind ca ai pe cineva alaturi, care iti zambeste si cand gresesti, care te iarta si te sprijina atunci cand iti este greu si simti ca nu ai scapare. (Alina Avon)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.